Рейди провели у Києві та області: перевірили заклади та вилучили майно

У Києві та Київській області викрили майже 20 нелегальних закладів

Детективи Територіальних управлінь Бюро економічної безпеки Києві та області провели перевірки та викрили нелегальні гральні заклади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

Так, в результаті проведених перевірок у Києві викрили 9 незаконних гральних закладів. Вони розташовувалися у нежитлових приміщеннях Солом’янського, Голосіївського, Дарницького та інших районах Києва. 

“Зали працювали цілодобово, з порушенням комендантської години. Адміністратори впускали клієнтів до закладів лише пересвідчившись через камери відеоспостереження, що поруч немає правоохоронців”, - повідомили у БЕБ. 

Детективи провели дев’ять санкціонованих обшуків за місцями розташування незаконних гральних залів та вилучили майно, яке використовувалось для незаконного надання доступу до азартних ігор в мережі Інтернет.

Зокрема, було вилучено понад 100 комплектів комп’ютерної техніки, меблі, мережеве обладнання, техніку тощо.  Орієнтовна вартість вилученого становить близько 700 тисяч гривень.

У Київській області викрили та припинили діяльність 10 нелегальних гральних закладів у місті Боярка, Обухів та Біла Церква.

Як і в Києві, в області заклади облаштовували в нежитлових приміщеннях, працювали в закритому режимі та під час комендантської години. Під час проведення обшуків у Київській області детективи БЕБ вилучили речові докази: 6 гральних автоматів, понад 100 комплектів комп'ютерної техніки, відеореєстратори, роутери, мобільні телефони, чорнові записи тощо.

Відносно гравців, які перебували у закладі, поліція склала протоколи за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

Також у БЕБ нагадали, що санкція статті 203-2 Кримінального Кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві перевіряють будинки та квартири. Подробиці читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися