close-btn

Експрацівниця Citibank зайняла керівну посаду в АЛЛО

Лариса Брувер відповідатиме за всі HR-функції в компанії АЛЛО та розвиток команди

Експрацівниця Citibank зайняла керівну посаду в АЛЛО

Фото: freepik.com

Колишня CHRO Citibank Україна та 1+1 media Лариса Брувер обійняла посаду директорки з персоналу групи компаній АЛЛО. Вона керуватиме усіма HR-функціями, відповідатиме за ефективне управління персоналом та розвиток команди компанії, йдеться в пресрелізі.

Зазначається, що Лариса Брувер має 20-річний досвід роботи та значні досягнення у сфері управління персоналом, зокрема, й в e-commerce.

Брувер займала керівні посади у національних та міжнародних компаніях – Citibank, Digital Innovation AG, TheXecutives, Adobe Commerce, 1+1 media, Nokia, eBay та Magento Commerce. Там вона формувала потужні команди, розробляла та впроваджувала HR-стратегії, бренд роботодавця, програми з розвитку талантів і лідерства, підбору й оцінювання персоналу.

Читайте також: Яку платіжну систему підключити бізнесу як альтернативу Fondy

Визнанням її результатів роботи стало неодноразове потрапляння у професійні рейтинги. А компанії, де вона працювала, згадувалися у рейтингах кращих роботодавців.

Лариса Брувер

Лариса Брувер. Фото: allo.ua

«Приєднатися до команди АЛЛО та очолити дирекцію з персоналу — особлива честь для мене. Основне моє завдання полягає у впровадженні провідних HR-практик, спрямованих на посилення ROI людського капіталу, подальший розвиток e-commerce-компетенцій та збереження ДНК унікальної культури компанії», — додає Лариса Брувер, HRD АЛЛО.

Наталія Блощинська, яка з початку року тимчасово виконувала функції директорки з персоналу, обійме посаду заступниці директорки з персоналу АЛЛО. Вона фокусуватиметься на розробці та впровадженні стратегічних проєктів з управління персоналом, а також на бізнес-партнерстві з департаментами ІТ та зовнішньоекономічної діяльності групи компаній АЛЛО.

Нагадаємо, повномасштабна війна завдала потужного удару по великих українських підприємствах, і не всі з них змогли адаптуватися до нових реалій. За ці 2 роки повністю змінився ландшафт серед основних гравців на ринку України та з’явились нові лідери великого бізнесу. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Як українцям обирати компанії для інвестицій

Ключові метрики в ecommerce, які має відстежувати кожен CEO. Гайд від аналітика Netpeak

Найкращий конструктор онлайн-магазинів: WordPress, Shopify, Squarespace чи Wix?

google news