Головна Новини Світ США Блінкен закликав Україну не стати схожою на Росію: що мав на увазі держсекретар
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен закликав Україну не стати схожою на Росію: що мав на увазі держсекретар

Ентоні Блінкен нагадав, що Україні варто провести велику роботу з подолання корупції

15 травня 2024, 07:27 comments6224
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Києва наголосив, що Україні потрібно не лише перемогти РФ, а й також подолати корупцію всередині країни, щоб не стати схожою на Росію.

Блінкен закликав Україну не стати схожою на Росію: що мав на увазі держсекретар

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

Ентоні Блінкен у своїй промові в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського в рамках візиту в українську столицю закликав владу України до продовження реформ з тим, щоб вони не тільки ухвалювалися, а й втілювалися і мали відчутний вплив на життя людей.

"Це означає викорінення лиха корупції раз і назавжди. Перемога України на полі бою не дасть їй стати частиною Росії. Перемога у війні з корупцією не дасть Україні стати схожою на Росію", – наголосив держсекретар.

Ентоні Блінкен зокрема підкреслив, що російський правитель Володимир Путін намагається використати корупцію, щоб посіяти розбрат в Україні, і незважаючи на помітні досягнення у боротьбі з нею "вісім із десяти українців все ще вважають, що є закони, писані для еліт та закони для інших".

"Оборона України від корупції має бути такою ж міцною, як і її військова оборона", – додав Блінкен, навівши серед прикладів такої оборони незалежні суди, вільні ЗМІ, антикорупційну інфраструктуру та проведення вільних та чесних виборів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що російський диктатор Володимир Путін помиляється, вважаючи, що час на боці РФ. Насправді, наголосив держсекретар США, час на боці України, яка зближується з НАТО та ЄС, а також нарощує оборонне виробництво.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

15 травня 2024, 20:48

Перехожий, він казав внутріщня не рахується))))) рука-лице короче

Перехожий

15 травня 2024, 16:21

Так зеля ж казав що в нас немає корупції, невже збрехав?

Донбас

15 травня 2024, 06:45

Мав на увази, что там одно ворье и тут такое же, мерзкое, циничное ворье в правительстве


Новини