RU
 

У Криму повідомляють про численні вибухи

Текст: ,  15 травня 2024, 23:24
0
6754
У Криму повідомляють про численні вибухи
Фото: Архівне фото
У Криму вибухи

У багатьох містах Криму чули вибухи. Також у соцмережах повідомляється про удари по двох аеродромах - у Бельбеку та Гвардійському.

У різних містах тимчасово окупованого Криму увечері в середу, 15 травня, чули вибухи. У соцмережах пишуть про масовану ракетну атаку на півострів. Однак достовірної інформації наразі немає.

Зокрема, за повідомленням Telegram-каналу Крымский ветер, вибухи чують жителі Сімферополя, Севастополя та Джанкоя. Про гучні вибухи повідомляють і мешканці смт Гвардійське де знаходиться військовий аеродром.

Також повідомлялося про шість вибухів в районі аеродрому Бельбек у Севастополі.

Окрім того, у соцмережах повідомляють, що вибухи чули у Новофедорівці, Євпаторії, Саках та Керчі.

Рух по Кримському мосту перекрито.

Тим часом окупаційна влада повідомляє про нібито збиття кількох повітряних цілей. Також у роспабліках паніка через можливу атаку на Кримський міст.

Крымский ветер із посиланням на джерело повідомляє про можливе влучання по паливному складу на аеродромі Бельбек. Там начебто почалася пожежа, але ця інформація потребує уточнення.

Нагадаємо, минулої ночі сильні вибухи чули у Севастополі та Євпаторії. Зокрема повідомлялося про удар по аеродрому Бельбек. Міноборони РФ заявило про нібито 10 збитих ракет ATACMS.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: Крымаэродром
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі