Президент росії владімір путін представив нового міністра оборони країни Андрія Бєлоусова перед командувачами військових округів.

Путін пояснив, що рішення призначити Бєлоусова пов’язане з необхідністю розбудови російської армії та удосконалення військово-економічного сектору.

В коментарях щодо відставки Сергія Шойгу, диктатор РФ зазначив, що для подальшого розвитку військових сил ще потрібно виконати багато роботи, особливо у відносинах до витрат та стратегій будівництва Збройних сил.

Згідно з висловленими президентом поглядами, Бєлоусов розуміє необхідність інтеграції економіки силового блоку та Міністерства оборони в загальну економіку країни. Путін також вказав на активність Бєлоусова у розробці технологій подвійного призначення, зокрема у сфері безпілотників.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що Сергій Шойгу буде переведений на посаду секретаря Ради Безпеки. Ця робоча посада визначається конституцією і має на меті сприяти президенту в керівництві силовими структурами країни.

Популярне: