Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тисне на "нелегітимність". РФ посилила дискредитацію Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисне на "нелегітимність". РФ посилила дискредитацію Зеленського

Російські спецслужби поширюють дискредитаційну інформацію про українську владу

16 травня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

За останні місяці Росія активізувала зусилля з дезінформації з метою дискредитації президента України Володимира Зеленського.

Тисне на "нелегітимність". РФ посилила дискредитацію Зеленського

РФ розгорнула дезінформаційну кампанію проти Зеленського. Фото з відкритих джерел

Як пише видання CNN, за оцінкою розвідки США, яку отримав телеканал та яку підтвердив посадовець адміністрації Джо Байдена, РФ розпалює критику щодо діяльності Зеленського.

За даними видання, російська дезінформація робить наголос на двох темах – відході українських сил з Авдіївки та відтермінуванні президентських виборів в Україні. Говорячи про вибори, росіяни намагаються роздмухати тезу про нібито нелегітимність Зеленського.

Посадовець адміністрації Байдена пояснив виданню, що США стурбовані впливом російської дезінформації не на Україну, а на західних союзників. На його думку, російська дезінформація може підірвати підтримку Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що повторне вторгнення російської армії у Харківську область має спонукати українську владу переглянути підходи до питань будівництва фортифікаційних споруд та загальної мобілізації, наголосив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Харківщині російська армія намагається закріпитись на північних околицях Вовчанська, щоби продовжити просування з метою захоплення міста. Російський міністр поскаржився, що головною причиною дефіциту поліцейських є низька заробітна плата. За його словами, у Москві нестача дільничних зараз становить 75%, що свідчать про те, що "один співробітник органів внутрішніх справ працює за чотирьох". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

15 травня 2024, 23:57

Очередной обман, рашка-парашка виновата что у нас корупция, казно крадство за шкаливат. О чем говорить если даже на фортификациях деньги украли так и не построили. Всей партии слуга народа пора на нары вместе из зеленским и ермаком.


Новини