В Україні з 16 травня поступово почне повертатися тепла погода. Однак у більшості регіонів до кінця тижня буде висока ймовірність опадів.

Вже у вихідні стовпчики термометрів у багатьох областях піднімуться до +22 градусів. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У четвер, 16 травня, дощі можливі на південному сході України. В інших регіонах упродовж дня буде мінлива хмарність. У середньому температура повітря по країні коливатиметься в межах +14…+16 градусів.

Тільки на півдні попри дощі буде ще тепліше. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях повітря прогріється до +19 градусів.

У п’ятницю, 17 травня, на півдні дощі припиняться. Водночас опади очікуються у Закарпатській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях. Також дощитиме на Чернігівщині та Сумщині.

В інших регіонах в цей день очікується мінлива хмарність. Температура повітря продовжуватиме підвищуватися. У середньому синоптики прогнозують +17…+19 градусів.

У суботу, 18 травня, дощова погода збережеться у частині західних областей. Також у цей день опади можливі на північному сході України. В інших областях буде хмарно.

Тепло продовжить прибувати в Україну і у вихідні повітря прогріється до +22 градусів. У той же час, нічна температура може опуститися нижче +10 градусів. Усього +7…+9 у ніч на суботу синоптики прогнозують на заході, у центрі та на півночі країни.

В останній день тижня, 19 травня, дощі повернуться до більшості областей. Сухо цього дня буде лише в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській областях та у Криму. Також опадів не передбачається у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Незважаючи на дощі, по всій країні збережеться тепла погода. У більшості областей протягом дня очікується +20…+22 градуси.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Популярне: