Головна Новини Світ Росія У Росії помер актор з популярних серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії помер актор з популярних серіалів

Олег Леваков зіграв у багатьох популярних серіалах, а також грав у театрі

16 травня 2024, 22:55 comments1004
Поділіться публікацією:

В Росії пішов з життя  76-річний кіноактор Олег Леваков.

У Росії помер актор з популярних серіалів

Олег Леваков (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистське  ЗМІ  Стархіт,  оточення  Левакова не озвучує  його причину смерті,  тільки  оприлюднили співчуття його  рідним. Ще  не відомо, коли і де  прощатимуться  з артистом.

"Ми втратили рідну людину. 15 травня на 77-му році життя помер народний артист Росії, режисер-постановник Олег Олександрович Леваков... Ми назавжди збережемо у своїх серцях талант, гумор, людську гідність, безмежну любов до рідного театру та колег дорогого нашого Льоліка, Олега Олександровича. Сумуємо разом із рідними та близькими. Юля, Тетяна, ми завжди з вами", — написали  колеги з петербурзького Театру Ленсовета.

Як і в багатьох  і відомих російських артистів, на рахунку  Олега  Левакова  більше 80 робіт у кіно. Найвідоміші з них — серіали "Таємниці слідства", "Іванови-Іванови", "Мажор"  та чимало інших.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург". В РФ повідомляють  про те, що помер популярний  російський  актор Олександр  Карпухов. Як  інформує пропагандистське   медіа  Стархіт,  популярний в Росії  актор зіграв понад сто ролей в кіно. Він пішов з життя у віці  50 років.

Про смерть  Карпухова  повідомив  його давній  колега, актор  Андрєєв. "Ще одна дуже сумна звістка... Не стало Карпушини — Сані Карпухова... Колись, здається, давним-давно, на якийсь із театральних капусників, він зібрав нас і зняв невеликий фільм, кліп. Мені здається, що ці його "Панди Нью-Йорка" дуже точно відображають його бешкетну вдачу, його смак, його доброту і рок-н-рольну душу! Спочивай з миром, Саня. Ти був справжнім", -  написав  Андрєєв в соцмережах, не озвучуючи причину трагедії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини