RU
 

ЗМІ повідомили про затримання вугільного бізнесмена

Текст: ,  17 травня 2024, 11:50
0
3443
ЗМІ повідомили про затримання вугільного бізнесмена
Фото: Економічна правда
Кропачев - власник Укрдонінвесту

Через своє підприємство та службових осіб Міненергетики та Державної податкової служби фігурант завдав державі шкоди на понад 2 млрд грн на махінаціях у вугільній сфері.

Державне бюро розслідувань та Націполіція затримали фактичного власника ТОВ Краснолиманське, що входить до групи компаній ТОВ Укрдонінвест Віталія Кропачова. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Зазначається, що через своє підприємство та службових осіб Міністерства енергетики та Державної податкової служби фігурант завдав державі шкоди на понад 2 млрд грн на махінаціях у вугільній сфері.

Кропачев - власник Укрдонінвесту (вугільний бізнес та видобуток газу). У 2014 році він викупив кілька збагачувальних фабрик на підконтрольній частині Донеччини та Луганщини, а у 2017-му - шахту Краснолиманська.

Також повідомлялося, що правоохоронці під час спроби виїзду за кордон затримали бізнесмена - організатора схеми протиправного заволодіння землями, на яких розташовані гідротехнічні споруди критичної інфраструктури - Київської ГЕС.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: предприятиебизнесмензадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...