На Одещині 55-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку

На Одещині 55-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку.

На Одещині 55-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
17 травня 12:45

На Одещині поліцейські затримали 55-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 12-річної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про злочин щодо доньки до поліції заявила мати. Попередньо поліцейські встановили, що зловмисник зустрів дівчинку біля річки, де каталася велосипедом. Він також був на двоколіснику та запропонував їй проїхатись разом до води, а там зґвалтував дитину. А щоб дівчинка нічого не розповідала дорослим, подарував їй наручний годинник за мовчання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждала, приїхавши додому, одразу розповіла всі мамі та докладно описала ґвалтівника. Ним виявився чоловік, який півтора роки тому приїхав на Одещину з іншого регіону.

Менш як за три години його розшукали та затримали. У рамках розпочатого виробництва призначено низку експертиз.

Злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років. Правоохоронці клопотають про обрання судом підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.

На Одещині 55-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку.На Одещині 55-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах