Найдешевший кросовер Jeep прямує в Україну: подробиці та ціни

0
1907
Jeep Avenger
-->

Оголошено перелік доступних версій та комплектацій нового Jeep Avenger для українського ринку. Кросовер вже доступний для замовлення.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Кросовер Jeep Avenger відкриває лінійку легендарного бренду на європейському ринку. Завдяки невеликим габаритним розмірам (довжина 4,08 метра, ширина 1,81 метра, висота 1,54 метра), кросовер гарантує легкість пересування міськими вулицями та простоту паркування в умовах обмеженого простору. При цьому використання платформи CMP та колісна база 2,56 метра гарантують продумане компонування агрегатів та достатній запас простору в салоні автомобіля.

Jeep Avenger

Українським покупцям Jeep Avenger буде запропоновано два варіанти силових агрегатів на вибір. Гібридна версія e-Hybrid поєднує 1,2-літровий двигун потужністю 100 кінських сил та 6-ступеневу автоматичну коробку передач DCT з вбудованим 20-сильним електромотором. Споживання палива у змішаному циклі на рівні 4,9-5,1 л на 100 км.

Іншим варіантом виступає повністю електрична версія. Jeep Avenger Electric оснащено електромотором потужністю 115 кВт або 156 к.с., що розвиває 260 Нм крутного моменту. Для живлення використовується високовольтна літій-іонна акумуляторна батарея місткістю 54 кВт-год., яка забезпечує до 400 кілометрів запасу ходу без підзаряджання.

Jeep Avenger

В Україні модель запропоновано у двох комплектаціях: Altitude та Summit. У перелік оснащення першої увійшли: електрона система курсової стійкості, попередження про зміну смуги руху, адаптивний круїз-контроль, розпізнавання дорожніх знаків, системи Hill Descent Control та Selec-Terrain, фронтальні та бокові подушки безпеки, надувні шторки безпеки, сигналізатор втоми водія, клімат-контроль, центральний передній підлокітник, датчики паркування позаду, підігрів передніх сидінь, підігрів нижньої частини лобового скла, багатофункціональний 10,25-дюймовий дисплей панелі приладів, мультимедійна система з сенсорним 10,25-дюймовим дисплеєм, підтримка Android Auto та Apple CarPlay, фари ECO LED з автоматичним вмиканням.

Максимальна комплектація Summit додатково пропонує: моніторинг “сліпих зон” дзеркал, функцію утримування в центрі смуги руху, систему безключового доступну, електропривод кришки багажника з сенсорним відкриттям, камеру заднього огляду, тоновані задні вікна та скло багажника, фонове підсвічування інтер’єру, адаптивне дальнє світло та ін.

Jeep Avenger

Вже відкрито можливість замовлення нового Jeep Avenger в офіційних дилерів американського бренду. Ціна кросовера з технологією e-Hybrid в Україні починається від 999 600 гривень. Повністю електрична версія коштує 1 248 800 гривень. Гарантія від виробника – 3 роки або 100 тисяч кілометрів, залежно від того, що настане раніше.

Jeep Compass, продуманий до найменших деталей: чим він дивує

Великий вождь: зустрічаємо новий Jeep Grand Cherokee

Зненацька: Jeep зняв з виробництва культовий позашляховик

Додати коментар