На Куяльнику влаштували масштабну вечірку з купою сміття

Куяльник належить до заповідної території

На Куяльницькому лимані молодь на автомобілях організувала величезну техно-рейв вечірку. Це відбулося під час поминальної неділі, коли люди згадують померлих душі. 

Про це повідомила Красносільський сільський голова Марина Архірій.

Зазначимо, що Куяльник тепер належить до заповідної території – Національний природний парк "Куяльницький" створено указом Президента 1 січня 2022 року.

Після вечірки на місці розваг було знайдене сміття – його поклали у пакети, але не вивезли. Також іноді траплялися просто порожні пляшки від напоїв, серветки. Для запобігання виникненню подібних ситуацій в майбутньому, Красносільською сільською радою під особистим контролем голови сільської ради, найближчим часом буде прибране утворене сміття та перекриті можливі під’їзди до даної території.

Окреме обурює той факт, що все це "дійство" відбувалось на території національного природного парку "Куяльницький", який є об'єктом особливого природоохоронного значення. Оскільки акустичний вплив (шумове забруднення), може завдавати шкідливого впливу не тільки здоров'ю людей, а і тваринам і птахам які мешкають на території парку. Після звернення на єдиний екстрений номер 112 на місце подій був здійснений виїзд поліції, якою були здійсненні заходи в межах їх повноважень, - йдеться в повідомленні. 

picture

Нагадаємо, на Одещині оселилися рідкісні дикі тварини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися