Перевірки посилили: поліція перевіряє перевізників у Київській області

Поліції контролює перевізників

Патрульні Київської області перевіряють, чи дотримуються перевізники правил перевезення пасажирів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Київської області. 

“Щоб ваші поїздки були безпечними, під час перевірок поліцейські звертають увагу на наявність аптечок, вогнегасників, наявність необхідних дозвільних документів, технічний стан транспортних засобів та чи був пройдений вчасно обовʼязковий технічний контроль”, - пояснили у поліції.

Також у поліції навели кілька прикладів виявлених порушень. Так учора патрульні з'ясували, що водій мікроавтобуса Mercedes-Benz, який надає послуги нерегулярних перевезень, не пройшов обовʼязковий технічний контроль транспортного засобу. Окрім того, цього року водій вже отримав адмінматеріал за таке порушення. 

Інспектори склали протокол за ч. 4 ст. 121 (Керування транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов, повторно протягом року) КУпАП.

Ще один керманич мікроавтобуса Mercedes-Benz, що здійснював послуги перевезення пасажирів, перевозив більшу кількість пасажирів, ніж передбачено у реєстраційному документі цього мікроавтобуса. Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 121-2 (Перевезення водіями, що працюють у режимі маршрутних таксі, пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу або визначену в реєстраційних документах на цей транспортний засіб) КУпАП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадянам нагадали про штрафи в особливий період




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися