close-btn

В Україні стартувала безкоштовна навчальна платформа BecomingX Ukraine

В Україні стартувала безкоштовна навчальна платформа BecomingX Ukraine від британської освітньої компанії BecomingX

В Україні стартувала безкоштовна навчальна платформа BecomingX Ukraine

В Україні стартувала безкоштовна навчальна платформа BecomingX Ukraine Фото: becomingx.com

BecomingX Ukraine — це безплатна платформа для навчання та розвитку дітей і дорослих, школярів і студентів, яка надає доступ до інтерактивних курсів, відео від лідерів думок, а також до освітніх ресурсів від провідних світових компаній — Britannica, CENTURY та інших.

Платформу BecomingX Ukraine створила BecomingX Foundation — благодійна організація, яку створила компанія BecomingX для підтримки людей за межами Великої Британії.

В реалізації проєкту допомогли світові компанії Accenture та Amazon, які надали фінансування, контент та експертну допомогу для створення платформи.

Українцям доступний контент для навчання, розвитку та самореалізації. На платформі є інтерактивні курси з тематичними відео, дослідженнями та вікторинами українською мовою; курси з працевлаштування, які допоможуть оцінити та розвивати свої професійні навички, шукати вакансії; курси про цифрові навички, зокрема про розвиток технологій та їхній вплив на ринок праці; про цифрові інструменти для бізнесу: штучний інтелект, блокчейн, хмарні технології, розширену реальність та інтернет речей.

Цікаве по темі: Україна долучиться до навчань з кібероборони НАТО

Крім того, також є практичні поради від українців, які працюють у провідних компаніях.

Всі, хто пройде курс отримає цифровий сертифікат.

Також доступні вебінари від світових знаменитостей і лідерів думок — відео з практичними порадами та історіями від лауреатів премії «Оскар», топменеджерів, президентів, ветеранів, громадських діячів, лауреатів Нобелівської премії миру, провідних науковців, фахівців з комунікацій, реклами та інших сфер.

Серед світових зірок — співзасновник BecomingX та амбасадор UNITED24 Беар Гріллз, володарка  «Оскара» Джулія Робертс та інші.

Також доступні спеціальні матеріали для школярів та вчителів.

Нагадаємо, що Google виділив 700 тисяч євро для навчання українців. Програма AI Opportunity Fund: Europe від Google.org відтепер доступна в Україні. Вперше цю програму було запущено у лютому 2023 року. Але тоді Україна не була включена до списку країн, які могли приєднатися до неї.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Google готує платформу для 3D-відеодзвінків — коли вийде

ПриватБанк надав бізнесу безкоштовний доступ до Торгової платформи

ЄС ухвалив закон про регуляцію ШІ: які будуть обмеження

За матеріалами: becomingx.com.

google news