Весняне тепло й короткочасні грози: погода в Україні на 18-20 травня

18-20 травня в Україні очікується переважно тепла та сонячна погода, проте на заході можливі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вдень становитиме 18-28°C.
 |  Автор: Мальцева Ольга
Весняне тепло й короткочасні грози: погода в Україні на 18-20 травня
Ілюстроване фото / Getty images

На більшій частині України у період з 18 до 20 травня очікується тепла та сонячна погода, проте на заході можливі короткочасні дощі та грози. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Кабмін обмежив азартні ігри в Інтернеті до набрання чинності закону

Завтра, 18 травня, погода в Україні буде переважно мінливою, з короткочасними дощами та грозами на заході країни. На решті території опадів не очікується. Температура повітря вночі становитиме від 7°C до 12°C, а вдень прогріється до 18°C - 23°C. Вітер буде змінних напрямків, 3-8 м/с.

У наступні два дні, 19 та 20 травня, вночі по всій Україні переважно опадів не буде. Вдень же на західних областях очікуються короткочасні дощі та грози. У неділю, 20 травня, дощі з грозами поширяться на Лівобережжя, а в понеділок, 21 травня, дощова зона охопить також і північні області країни. Температура повітря протягом цих днів дещо підвищиться.

Читайте також: Путін заявив, що у Росії “на сьогодні немає” планів щодо взяття Харкова

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав закон про збільшення штрафів за ухилення від мобілізації. Президент України підписав закон про підвищення розміру штрафів для осіб, які ухиляються від військового обліку.



Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK