Головна Новини Світ Росія Ледве дихає: російському співаку, який потрапив до лікарні стало гірше
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледве дихає: російському співаку, який потрапив до лікарні стало гірше

Миколі Носкову стало гірше і його стан ще важчий.

17 травня 2024, 23:20 comments1976
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Микола Носков, що тепер знаходиться  в лікарні і перебуває в стані середньої тяжкості,  має  ще одне ускладнення. Як інформує  російський  пропагандистський  телеграм-канал Mash, у співака  на тлі пневмонії ще й  діагностували закупорку легеневої артерії.

Ледве дихає: російському співаку, який потрапив до лікарні стало гірше

Микола Носков (фото з відкритих джерел)

Як написали журналісти  каналу, лікарі  поставили  діагноз — тромбоемболія на тлі пневмонії. Носков   знаходиться  в середньо-важкому стані.  Ще на каналі   повідомляють, що  в нього розвинулась дихальна недостатність.

"Ситуацію ускладнює дисбактеріоз кишечника. До цього Носков скаржився на сильні болі в правих руці та нозі. Лікарі коригували терапію і призначили йому сильніші препарати", — говорять про ситуацію  пропагандисти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська зірка  Микола Носков опинивсь в лікарні і знаходиться в стані середньої тяжкості. Артист, що  кілька років тому  переніс два інсульти, тепер перебуває  в лікарні з ускладненням після вірусу. За інформацією пропагандистських видань, Носков  опинивсь в лікарні з пневмонією на тлі вірусу. Музикант самостійно прийшов до медиків з причини  загострення хронічної обструктивної хвороби легень. Вони діагностували у співака правобічну пневмонію і вирішили госпіталізувати його. Зараз стан Носкова оцінюють як середньо-важкий. 

Також "Коментарі" писали про те, що російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом. Відомий  клоун з Росії та  запеклий  прихильник Путіна  Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами  на інфаркт після свого концерту в російській столиці. Про це  пишуть російські видання.

 Артист, що недавно говорив  про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста,  за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині  знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини