Головна Новини Світ США Трамп задумав масове виселення іноземців зі США: деталі шокуючого плану
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп задумав масове виселення іноземців зі США: деталі шокуючого плану

Колишній президент хоче організувати масштабне вигнання мігрантів

17 травня 2024, 23:23
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп готується у випадку перемоги на президентських виборах до наймасовішої депортації мігрантів зі США.

Трамп задумав масове виселення іноземців зі США: деталі шокуючого плану

Трамп залишається фаворитом на пост президента США. Фото з відкритих джерел

За інформацією The Washington Post, Трамп хоче згорнути імміграційну програму Джо Байдена та закласти основу для того, що стане найбільшою масовою депортацією в історії США.

Видання пише, що серед кроків готуються прискорений розгляд документів для якнайшвидшого видворення іноземців та скасування захисту від депортації для сотень тисяч мігрантів.

Згідно з даними видання, також адміністрація Трампа має намір змусити країни по всьому світу прийняти назад своїх депортованих громадян.

The Washington Post відзначає, що антиміграційна риторика є наріжним каменем передвиборчої кампанії Трампа, яка здатна на виборах схилити шальки терезів на його бік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники досягли локальних успіхів у Харківській області, розповів командувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі. Водночас, за словами Крістофера Каволі, росіяни не мають сил, які б дозволили їм здійснити стратегічний прорив. Генерал висловив впевненість, що ЗСУ втримають оборону на фронті.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що РФ і Китай намагаються представити зустріч Володимира Путіна і Сі Цзіньпіна як мирну ініціативу, однак насправді вони готуються до протистояння із Заходом, пише видання The Telegraph. Видання зазначає, що у коментарях на камери перед закритими переговорами два лідери говорили про глобальну стабільність і вирішення конфліктів, таких як війна в Україні, але коли вони сіли за стіл для переговорів у четвер вранці, стало зрозуміло, що там не все про мир. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини