РФ атакувала Одеську область шістьма ракетами: подробиці

РФ атакувала Одеську область шістьма ракетами: подробиці.

РФ атакувала Одеську область шістьма ракетами: подробиці. Фото: istockphoto.com

Події
17 травня 23:40

Протягом дня 17 травня російські окупанти атакували Одещину трьома балістичними ракетами (імовірно, "Іскандер-М") та трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

Також ворог активно застосовував розвідувальні дрони на всьому південному напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протиповітряній обороні вдалося знищити три керовані авіаційні ракети Х-59 на Одещині. Крім того, наші захисники ліквідували два розвідувальні БпЛА ZALA, ударний "Ланцет" та один БпЛА невстановленого типу на  Херсонщині. Ще один БпЛА невстановленого типу знищили на Кіровоградщині.

Нагадаємо, удень російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі Одеського району. Унаслідок цього обстрілу є пошкодження цивільної інфраструктури. Станом на вечір 17 травня відомо про вісьмох постраждалих. Ще одна людина, на жаль, загинула.

Також вибух пролунав в Одесі під час повітряної тривоги ввечері 17 травня. Коментарів від ОВА та міської влади щодо цього обстрілу поки що не було.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах