Компанії

Apple готує iPhone 17 і він вийде у 2025 році

0

Apple розробляє ультратонку версію смартфона iPhone 17, вихід якого заплановано на 2025 рік. Про це з посиланням на достовірні джерела повідомляє Reuters. Передбачається, що гаджет буде оснащений процесором A19 і коштуватиме покупцям дорожче, ніж iPhone 17 Pro Max.

Інсайдери підтверджують розробку в Купертіно надкомпактного смартфона, відомого поки що під кодовим ім’ям D23. Ультратонкий iPhone отримає потужний процесор A19, а також низку інших інноваційних технологій Apple. У цьому компанія продовжує тестування різних прототипів, визначаючи оптимальну конструкцію гаджета.

Очікується, що новинка позиціонуватиметься як преміальний пристрій і перевершить за вартістю iPhone Pro Max, що є цілком логічним кроком, адже тонкий корпус уже сам по собі є унікальною опцією, здатною зацікавити навіть досвідчених користувачів. Згідно з наявною інформацією, пристрій має надійти у продаж одночасно з моделлю iPhone 17, тобто у вересні 2025 року.

Поява надкомпактної моделі iPhone частково продиктована конкуренцією, що посилюється, на ринку смартфонів. За даними міжнародної аналітичної компанії IDC, у першому кварталі 2024 року лідером галузі став Samsung з часткою 20,8%, тоді як в Apple цей показник становив лише 17,3%. У Китаї позиції Apple також знижуються через тиск з боку технологічних гігантів Honor та Huawei.

Щоб активізувати інтерес аудиторії до лінійки iPhone, Apple, крім ультратонкої моделі, готує і доступнішу пропозицію. Весною 2025 року має відбутися прем’єра чергової версії недорогого iPhone SE. А ось від випуску моделі iPhone Plus виробник вирішив відмовитись.

Comments

Comments are closed.