Транспорт

100-річний автомобіль Auto Red Bug виставили на продаж

0

Раритетний електромобіль Auto Red Bug, випущений ще 1924 року компанією Automotive Electric Service Corporation, виставили на продаж на eBay. Автомобіль побудований на дерев’яній платформі, яка відіграє роль силового каркаса і виконує функції демпфера. Підвіска як такої машини немає, а нерівності дороги частково гасяться шляхом вигинів деревини.

100 років тому ця машина користувалася певною популярністю, тому що він був тихим і від нього не було вихлопів, при цьому він не вимагав обслуговування і був простим в управлінні через відсутність коробки. Auto Red Bug коштував $125, тоді як Ford Model T пропонувався від $290.

Автомобіль отримав електромотор, закріплений у кормовій частині та обертаючи одне колесо. Акумулятори розташовувалися у ящику за сидіннями. Цікаво, що на Auto Red Bug використовувався двигун, аналогічний тим, що деякі автомобілі з ДВС того періоду виконували функцію стартера.

Продавець стверджує, що виставлений на продаж автомобіль не лише на ходу, а й відзначений призами на раритетних конкурсах.

Comments

Comments are closed.