Головна Новини Суспільство Війна з Росією Новий контрнаступ ЗСУ: Зеленський відповів, чи йде вже підготовка
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий контрнаступ ЗСУ: Зеленський відповів, чи йде вже підготовка

Володимир Зеленський заявив, що перш ніж конкретніше говорити про контрнаступ ЗСУ, потрібно стабілізувати фронт

18 травня 2024, 16:00 comments4193
Поділіться публікацією:

Україна має всі перспективи для нового контрнаступу. Але спочатку потрібно стабілізувати фронт та зупинити наступ Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю AFP зробив президент України Володимир Зеленський.

Новий контрнаступ ЗСУ: Зеленський відповів, чи йде вже підготовка

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Є перспективи. Для цього треба передусім стабілізувати ситуацію на фронті. Зараз вона нестабільна. Зараз їх черга. Їх треба зупинити. Ми їх зупинимо, і потім треба мати відповідну укомплектованість бригад, щоб розраховувати на наступні кроки, контрнаступальні тощо", — заявив глава держави.

На питання про те, чи буде контрнаступ ЗСУ у 2025 році, Зеленський відповів, що на сьогоднішній день він не готовий говорити про терміни.

Зазначимо, під час спілкування із журналістами Володимир Зеленський зробив ще серію заяв. Зокрема, розповів, що після саміту світу можна буде організовувати вже майданчики у тих чи інших країнах, де технічно буде опрацьовано кожен із пунктів підсумкового комюніке швейцарського саміту. І тоді цей план давати представникам Росії.

Також президент зізнався, що партнери України все ще побоюються непередбачуваних наслідків у разі програшу Росії у війні, насамперед через те, що такий сценарій може мати непередбачувані наслідки для світової геополітики.

"Я вважаю, що партнери бояться програшу Російської Федерації у цій війні. Вони хотіли б, щоб Україна перемогла так, щоб Росія не програла. Тому що це буде непередбачуваний програш та непередбачувана геополітика", — висловився український лідер.

Також Володимир Зеленський розповів, куди вдалося прорватися росіянам Харківщини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини