У Черкаській області новий керівник ТЦК та СП замість знайомства з місцевими депутатами на сесії вирішив роздати їм повістки.

Про це повідомив мер Канева Ігор Ренькас у коментарі 18000. За його словами, новий військком мав прийти до міськради, щоб познайомитися. Проте це все закінчилося тим, що роздавалися повістки.

Міський голова пояснив, що ТЦК просило списки представників міської ради та виконавчих органів, які вони надали. Новий військком сподівався, що мерія сама роздасться повістки депутатам, але Ренькас відмовився через те, що у них немає таких повноважень.

Секретарка міськради телефоном сповістила депутатів про те, що потрібно прийти особисто та отримати повістки, але на це відгукнувся тільки один депутат.

“На сесію прийшов новий військком. Я запросив його, щоб він познайомився і представився. Він прийшов на сесію. Вона в нас була неспокійна. Я його представив. Його працівники роздали повістки”, – розповів Ренькас.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте він не сказав, скільки депутатів отримали повістки, як їх обирали та й загалом скільки повісток було видано у міськраді Канева, де всього 26 депутатів. Жоден з них не служить у ЗСУ.

Популярне: