Український музикант Валерій Харчишин зізнався, чи спілкується з трьома дітьми після розлучення з ексдружиною.

За словами співака, він максимально намагається брати участь у вихованні дітей та допомогає дружині, хоч і колишній, піклуватися про них. Проте Валерій іноді має напружений графік, тому не може на повну виконувати батьківські обов’язки та приділити дітям достатньо часу, і це його пригнічує та викликає почуття провини.

Соліст “Другої ріки” в інтерв’ю “Фактам” зізнався, що регулярно забирає дітей зі школи, проводить з ними вільний час і повністю бере на себе турботу про синів, коли їхня мама у відрядженні.

“Я намагаюся бути максимально залученим у життя дітей. Хочеться більше і якісніше, але не завжди дозволяють обставини. Попри все, я стараюся і, думаю, мені це вдається”, – сказав він

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, Валерій розповів про свого старшого сина Дмитра, який з початку повномасштабної війни захищає Україну. Харчишин зізнався, що не завжди вдається побачитися з сином, коли той приїжджає до Житомира у військових справах. Востаннє вони бачилися у грудні, і Валерій зазначив, що Дмитро сильно змінився за цей час: змужнів і подорослішав, що є наслідком важких рішень і обставин.

Популярне: