Український боксер Даніель Лапін здобув переконливу перемогу в андеркарді бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

26-річний спортсмен нокаутував 34-річного португальця Октавіу Пудівітра вже в першому раунді.

Лапін виграв вакантний титул WBA Intercontinental у напівважкій вазі. Ця перемога продовжила його безпрограшну серію на професійному рингу: у його активі тепер 10 перемог, з яких 4 завершилися нокаутом.

Для 34-річного Пудівітра ця поразка стала другою у кар’єрі, де він також має 9 перемог, з яких 4 – нокаутом.

Бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Спочатку поєдинок планувався на 17 лютого, але через травму Ф’юрі, отриману під час спарингу, дату було змінено.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Переможець цього бою стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі у XXI столітті. Останнім, хто мав цей титул, був Леннокс Льюїс у 1999 році після перемоги над Евандером Голіфілдом. На той час розігрувалися титули WBA, WBC і IBF. Пояс WBO став рівнозначним у 2007 році, тому переможець бою між Усиком і Ф’юрі стане першим в історії “абсолютом” з чотирма основними титулами в надважкій вазі.

Популярне: