Вєрка Сердючка неочікувано виконала пісню Jerry Heil і alyona alyona “Teresa & Maria” та звернулася до авторок цього хіта просто зі сцени.

Шоумен Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки дав концерт у Києві. Під час виступу Вєрка порадувала публіку своїми популярними хітами, серед яких була оновлена версія “Dancing Lasha Tumbai”, тепер під назвою “Dancing Russia Goodbye”. На сцені з нею виступав її шоубалет та знаменита “мама”, створюючи чудову атмосферу для глядачів.

Однією з несподіванок вечора стало звернення Сердючки до представниць України на “Євробаченні-2024”. Вона подякувала дуету alyona alyona і Jerry Heil та виконала їхню конкурсну пісню Teresa & Maria з трохи зміненим текстом. Глядачі тепло прийняли цей музичний сюрприз, супроводжуючи його гучними аплодисментами.

“Я хочу привітати дівчат, які були на цій Голгофі, на цьому “Євробаченні”. Давайте поаплодуємо alyona alyona і Jerry Heil”, – сказала Вєрка зі сцени.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, реакція публіки на інші пісні в репертуарі була змішаною. Деякі глядачі залишили концерт, коли почули російськомовні композиції, написані ще до війни. Однак багато фанів залишилися, насолоджуючись старими хітами Вєрки Сердючки.

Популярне: