Один з аеропортів України може відновити польоти, аби регіон знову став популярним серед іноземців та інвесторів.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що Львівська область продовжує активно розвивати туризм, а відновлення роботи аеропорту “Львів” є одним з ключових факторів, щоб досягти поставлених цілей.

За словами Козицького, відновлення польотів цивільної авіації через аеропорт “Львів” можливе лише за умови закриття неба над регіоном. Він наголосив, що підіймає це питання під час кожної зустрічі зі закордонними партнерами, які можуть вплинути на таке рішення.

Окрім цього, на саміті було обговорено важливість безбар’єрності у галузі туризму. Козицький наголосив, що ОВА працює над тим, щоб забезпечити доступність туристичних об’єктів для людей з інвалідністю, включаючи тих, хто пересувається на інвалідних візках, а також осіб з порушеннями слуху та зору.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Раніше вже велися розмови про відкриття одного з українських аеропортів для цивільних польотів. Експерти називали можливими варіантами Львів, Ужгород та Київ. Комісії регулярно інспектують стан летовищ, проте питання безпеки залишається ключовим, особливо враховуючи агресію з боку Росії.

Популярне: