У Росії безногому учаснику війни проти України зламали руку за шум милиць

Чоловік намагався закрити голову руками і в результаті отримав перелом тієї руки, в яку раніше вставили пластину.
У Росії безногому учаснику війни проти України зламали руку за шум милиць

Учасника війни РФ проти України, що повернувся без ноги, побили у Владивостоці за занадто гучний звук протезу. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє Вісті Примор'я.

За даними видання, у чоловіка померла дружина, поки він вбивав українців на території України і він залишився сам з донькою. Аби заробити грошей він підробляв - робив ремонт в одній із квартир. Сусіди знизу були незадоволені тим, що чоловік голосно стукав протезом, коли пересувався приміщенням. Коли ж терпіти стукіт вже було несили, сусід піднявся, подзвонив у двері і коли інвалід відкрив йому двері то вдарив того бруском по голові. 

"Я впав, і сусід почав мене бити ціпком, вся голова в шишках", - розповів чоловік, додавши, що намагався закривати голову руками і в результаті отримав перелом тієї руки, в яку раніше вставили пластину.
 
Далі він знепритомнів, а отямившись, викликав швидку. Тепер його чекає складна операція з пересадки кістки.
 
 
Вісті Примор'я
 
Колишній вагнерівець, засуджений на 24 роки за участь у вбивствах та розбійних нападах, тепер навчає патріотизму та керує благодійним фондом.
 
Як ми вже писали, найманця ПВК Вагнер, який повернувся з війни, вбив і зґвалтував пенсіонерку в Кіровській області засудили до 22 років колонії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK