Денис Берінчик - чемпіон світу в легкій вазі!

Український боксер провів чемпіонський бій.
19 травня, 07:48
Getty Images
Getty Images

Зранку 19 травня в Сан-Дієго, США, відбувся поєдинок за звання чемпіона світу за версією WBO в легкій вазі між українцем Денисом Берінчиком та мексиканцем Еммануелем Наваррете.

Розпочав бій Денис агресивніше і швидше, відразу заволодів ініціативою, але супернику це не дуже сподобалося, а тому вже в другому раунді той почав відповідати своїми спробами нанести влучних ударів. Та все ж, перша чверть поєдинку була за українцем.

Важким був для Берінчика четвертий раунд, коли він пішов "рубитися" з мексиканцем, але під кінець трихвилинки бійці дещо заспокоїлися. Тим не менше, в кожному раунді бійці іноді вмикалися і просто починали махати кулаками. При цьому українець частіше був точнішим.

До чемпіонських раундів Берінчик дійшов з невеликою перевагою і розпочав 10-й дуже агресивно і впевнено, але Наваррете у відповідь наніс парочку потужних ударів. В передостанній трихвилинці Денис опинився на настилі рингу, але тільки через те, що перечепився через ногу опонента.

Дуже великим було напруження перед фінальним раундом, адже в жодного з боксерів не було явної переваги. Обидва викидали багато різноманітних ударів і здавалося, що ось зараз хтось може впасти, але обидва встояли, хоча й були неймовірно виснаженими.

А потім в середину рингу вийшов ринганонсер і оголосив, що чемпіоном світу за версією WBO в легкій вазі став ДЕНИС БЕРІНЧИК!

Результат бою Берінчик - Наваррете

Денис Берінчик - Еммануель Наваррете 2:1 (115:113, 112:116, 116:112) 

Нагадаємо, що раніше інший український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: WBO Денис Берінчик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK