Головна Новини Світ Росія Путіна спитали про Харків: диктатор розкрив наміри Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна спитали про Харків: диктатор розкрив наміри Росії

Путін заявив, що Росія нібито не має планів захопити Харків на сході України.

19 травня 2024, 08:15 comments2015
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін під час візиту до Китаю заявив, що російські війська у Харківській області хочуть створити "буферну зону". За словами Путіна, головною метою армії РФ є нібито захист прикордонних територій Росії.

Путіна спитали про Харків: диктатор розкрив наміри Росії

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час спільної пресконференції з лідером КНР Сі Цзіньпіном Путін зробив кілька заяв щодо війни в Україні. Як повідомляє Reuters, Путін розкритикував Україну заявивши, що нібито українські сили обстрілюють житлові квартали в прикордонній зоні РФ, зокрема завдають ударів по Бєлгороду. 

За словами російського диктатора, такі дії змушують Росію перемістити свою армію вглиб України, щоб створити зону безпеки, спрямовану на захист цивільного населення.

"Там гинуть мирні жителі. Це все очевидно. Вони стріляють прямо по центру міста і по житлових кварталах. Я публічно сказав, що якщо це не зміниться, ми будемо змушені створити зону безпеки, санітарну зону. Ось що ми робимо", — сказав Путін не надавши доказів обстрілу українських сил по цивільних об'єктах.

На питання журналістів, чи має намір Росія захопити Харків, Путін відповів, що "щодо Харкова, то на сьогодні таких планів немає".

Зазначимо, що Володимир Путін неодноразово не дотримувався своїх слів. Наприклад, у 2014 році президент РФ заявляв, що у Криму "узагалі немає військ, принаймні російських". Проте через деякий час Путін прямо сказав, що Росія відправила в Крим спецпризначенців з розвідки, сили морської піхоти та десантників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін прилетів у Китай з таємничими чорними валізами.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Путін прокоментував "мирний" план Китаю щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини