Головна Новини Суспільство події У Фінляндії провели незвичний аукціон: продали велосипеди російських мігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Фінляндії провели незвичний аукціон: продали велосипеди російських мігрантів

На аукціоні у Фінляндії продали 100 велосипедів, які залишились поблизу фінсько-російського кордону після закриття пунктів пропуску.

19 травня 2024, 15:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фінська митниця організувала аукціон на якому продала 100 велосипедів російських мігрантів. Мігранти їхали з Росії до кордону Фінляндії на велосипедах, а після того, як перетинали пропускний пункт, то залишали двоколісний транспорт.

У Фінляндії провели незвичний аукціон: продали велосипеди російських мігрантів

У Фінляндії продали велосипеди мігрантів з Росії. Фото з відкритих джерел

Фінляндія провела аукціон у місті Ваалімаа, яке розташоване поблизу закритого пункту пропуску російсько-фінського кордону. На аукціоні були представлені різноманітні велосипеди, від дитячих до гірських, більшість з яких була російського виробництва. Цими велосипедами російські мігранти їхали до Фінляндії минулого року.

Як інформує фінський ресурс Yle ціни на велосипеди переважно коливались у районі 70-100 євро. Найдорожчий проданий велосипед був за 160 євро, а найдешевший – 25 євро. Через вдалий аукціон фінська митниця збирається в найближчі місяці знову організувати подібну подію.

Зазначимо, що велосипеди стали популярним видом транспорту для перетину кордону після того, як Фінляндія заборонила проїзд через кордон автомобілів, а перетин пішки був заборонений раніше. 

Виявилось, що Росія спеціально організовувала потік мігрантів з Близького Сходу та країн Африки до Фінляндії. Російські спецслужби доставляли мігрантів до кордону, де люди купували велосипеди і перетинали фінський кордон. Після фіксації таких випадків Фінляндія повністю закрила кордон з Росією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Фінляндії назвав найкращий спосіб уникнення війни.

Також "Коментарі" писали про те, чи готова Фінляндія відправити свої  війська в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини