Головна Новини Світ Росія Стан прогресивно погіршується: популярному співаку РФ стає дедалі гірше
commentss НОВИНИ Всі новини

Стан прогресивно погіршується: популярному співаку РФ стає дедалі гірше

Миколу Носкова госпіталізували у важкому стані, а пізніше йому стало ще гірше.

19 травня 2024, 22:55 comments1387
Поділіться публікацією:

Російському артисту і музиканту Миколі Носкову, що знаходиться в лікарні з ускладненням пневмонії, зараз стало гірше.

Стан прогресивно погіршується: популярному співаку РФ стає дедалі гірше

Микола Носков (фото з відкритих джерел)

Як інформує  російський  пропагандистський  телеграм-канал Mash, в Миколи Носкова різко погіршивсь стан на фоні  прийому сильнодіючих препаратів. "У нього з'явилися сильні болі в животі", — інформують  журналісти каналу.

Російські пропагандисти  ще стверджують, що коригування терапії, яку проводять лікарі, не допомагає,  сам процес лікування не дає потрібного ефекту  — здоров'я у хворого  погіршилось.  Лікарі хочуть  виключити формування абсцесу в черевній порожнині та виразку шлунку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському співаку Носкову стає дедалі гірше. Російська знаменитість  Микола Носков, що тепер знаходиться  в лікарні і перебуває в стані середньої тяжкості,  має  ще одне ускладнення. Як інформує  російський  пропагандистський  телеграм-канал Mash, у співака  на тлі пневмонії ще й  діагностували закупорку легеневої артерії.

Як написали журналісти  каналу, лікарі  поставили  діагноз — тромбоемболія на тлі пневмонії. Носков   знаходиться  в середньо-важкому стані.  Ще на каналі   повідомляють, що  в нього розвинулась дихальна недостатність.

Відомо, що артист, що  кілька років тому  переніс два інсульти, тепер перебуває  в лікарні з ускладненням після вірусу. За інформацією пропагандистських видань, Носков  опинивсь в лікарні з пневмонією на тлі вірусу. Музикант самостійно прийшов до медиків з причини  загострення хронічної обструктивної хвороби легень. Вони діагностували у співака правобічну пневмонію і вирішили госпіталізувати його. Зараз стан Носкова оцінюють як середньо-важкий. 
 

 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини