Прилавки на ринках та супермаркетах в Україні буквально ломляться від овочів з перших місяців весни, але далеко не всі ці продукти є на 100% безпечними.

Річ у тому, що недобросовісні виробники застосовують при вирощуванні нітрати, завдяки яким овочі швидше дозрівають і з’являється можливість зібрати більший урожай.

На жаль, розплачуватись за це доводиться споживачеві, причому навіть не гаманцем, а своїм здоров’ям.

Як з’ясували журналісти «1+1», відправивши на експертизу до лабораторії всю лінійку популярних овочів, частина продукції зараз містить багато шкідливих домішок.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Антирекорд у цьому плані поставили редька та полуниця, але, крім того, багато нітратів опинилося у зразках картоплі та моркви.

Популярне: