На Дніпропетровщині автомобіль пробив паркан та ледь не в’їхав в будинок

У селищі Солоне на Дніпропетровщині внаслідок ДТП автомобіль пробив паркан та заїхав на територію приватного домоволодіння.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Головне Управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на вулиці Усенка селища Солоне Дніпровського району.

Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що, не впоравшись із керуванням, водій легкового автомобіля «ВАЗ 2111» пробив паркан та заїхав на територію приватного домоволодіння.

На Дніпропетровщині автомобіль пробив паркан та ледь не в'їхав в будинок

На Дніпропетровщині автомобіль пробив паркан та ледь не в'їхав в будинок

На Дніпропетровщині автомобіль пробив паркан та ледь не в'їхав в будинок

Співробітники ДСНС допомогли ліквідувати наслідки ДТП, зокрема відбуксували автівку, забезпечивши працівникам газового господарства доступ до ушкодженої труби.

Загиблих та травмованих немає.

“До надання допомоги залучено 4 рятувальника та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області”, – повідомили в управлінні ДСНС.

Нагадаємо, у Дніпрі на Набережній Перемоги сталася смертельна аварія. Легковик влетів у електроопору. Водій загинув на місці, а пасажирку — шпиталізували.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,