Повістки військовозобов'язаним надсилатимуть поштою: подробиці

Коли повістки будуть відправляти поштою

У Кабінеті міністрів України затвердили окремі мобілізаційні норми, які діятимуть відповідно до нового закону про мобілізацію. Йдеться про надсилання повісток військовозобов'язаним поштою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію постанови Кабміну від 16 травня 2024 р. № 560.

“У разі неуточнення протягом 60 днів резервістом або військовозобов’язаним своєї адреси місця проживання повістка надсилається на його адресу зареєстрованого чи задекларованого місця проживання”, - затвердив уряд. 

У постанові вказано, що повістка про виклик резервіста або військовозобов’язаного до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу чи відповідного підрозділу розвідувальних органів, Центрального управління або регіональних органів СБУ надсилається адресату не пізніше ніж протягом наступного дня після підпису повістки відповідним керівником. 

picture

При цьому змінили терміни виклику військовозобов'язаних. “День явки за викликом резервіста або військовозобов’язаного визначається не раніше чотирнадцятого дня від дня надсилання повістки засобами поштового зв’язку рекомендованим листом з повідомленням про вручення”, - уточнили у Кабміні.

Нагадаємо, що 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. Які мобілізаційні норми було змінено, читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва перешкоджали мобілізації. Поліцейські викрили групу осіб, які здійснювали незаконне переправлення громадян віком від 18 до 60 років через державний кордон України до країн Європейського Союзу. Про деталі справи читайте тут




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

21 травня 2024, 22:19

Народ это власть. Тогда народ должен объявить тотальную мобилизацию всей верховной раде, президенту, министру, депутатам, силовикам, тцк, мвс, суддям, прокурорам. Отменить продажу земли и гос предприятий, стратегические объекты вернуть обратно и запустить их если есть в этом необходимость. Отобрать все газовые, нафтовые вышки из частных рук и другие природние ресурсы! это если народ власть, а если нет и дальше мычите точно так же как в рашке.

Правдоруб

21 травня 2024, 21:35

vovin, ти голубой взял повестку і побіг відсмоктувати! А Я візьму зброю і піду цю верховну банду слуг не народа карати!

Правдоруб

21 травня 2024, 11:39

vovin, мінору тобі в сраку і всій верховній раді, зрадливі тупі іуди!!! Боєприпаси, ракети треба власні виробляти та гатити по базам ворога на їх терреторії, кремель зрівняти разом з путіним. А не гражданських знищувать.

Правдоруб

21 травня 2024, 11:31

vovin, мінору тобі в сраку!!! москальська ти морда!!! зніми кастрюлю дурень.

vovin

20 травня 2024, 23:23

Правдоруб, та ні в жопу тебе будуть сунути москалі... с твоїми роскладами.

Правдоруб

20 травня 2024, 15:38

В жопы себе засуньте свои повестки!!! Ни при каких раскладах с вами бандитами дела иметь не хочу!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися