Головна Новини Світ Росія Донька Путіна допомогла втекти з РФ українцю, який підтримував ЗСУ: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька Путіна допомогла втекти з РФ українцю, який підтримував ЗСУ: що відомо

Українця затримували спецслужби РФ через доноси

20 травня 2024, 22:50 comments1008
Поділіться публікацією:

Українцю, що  вчився в Московському державному університеті  та підтримував  ЗСУ, вдалось  виїхати з Росії. Допомагала йому ніби одна з дочок Путіна.

Донька Путіна допомогла втекти з РФ українцю, який підтримував ЗСУ: що відомо

Марія Воронцова (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  російське видання "Мезуда".  Мова йде про   українця  Сергія Гулька. Він вчився на шостому курсі факультету фундаментальної медицини, а після  того, як розпочалось  повномасштабне вторгнення, не  робив таємниці, що підтримував  ЗСУ та Україну . Про це він постійно писав в  соцмережі.

В квітні  Гулька  за доносами інших студентів тричі  арештовували за його пости, далі в травні  українець  відрахувавсь з МДУ і  мав можливість  безперешкодно  полетіти з Росії. Може, повідомляє "Медуза", спираючись на власні джерела, кримінальну справу на  нього не  порушили  з тої причини, що знайомі  студента  просили втрутитись в ситуацію Марію Воронцову — заступника декана факультету фундаментальної медицини та доньку Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що донька Путіна відправила співака-патріота у колоніюВідомий в Росії виконавець  SHAMAN (Ярослав Дронов), що  часто  бере участь в  пропагандистських концертах,  ціль  яких -  підтримка війни в Україні,  побував з виступом  в  жіночій виправно-трудовій колонії.  Як  інформує  пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", співак-фаворит  терориста Путіна поїхав туди, виконуючи  вказівку дочки  президента  Катерини Тихонової.

Повідомляють, що ця російська знаменитість   не виявляла особливого захвату від ідеї  святкувати 8 березня в жіночій колонії, але, як  подейкують інформатори пропагандистів, особливого вибору  він  не мав. До того ж путініста там підвело самопочуття. "Він відчув себе погано.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини