Обстріл Харкова «шахедами» та ракетами: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Ворог всю ніч завдавав удари по Харкову

Вночі та зранку окупанти били по Харкову "шахедами" та завдавали ракетних ударів. Уламки ворожих "Шахедів" зафіксовані в чотирьох локаціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

О 02:09 внаслідок падіння уламків горіли два приватних будинки та гараж. Постраждали три людини: 61-річний чоловік, 69-річна та72-річна жінки. В усіх – гостра реакція на стрес.

Інші два удари прийшлися в дорожнє покриття та тротуар приватного сектору, без пожежі. Постраждалих немає.

Ще один уламок пошкодив мікроавтобус, також виникла пожежа.

Сьогодні о 7:05 внаслідок ворожого ракетного обстрілу по обʼєкту транспортної інфраструктури постраждав 53-річний цивільний чоловік.

Огляд місць влучань та ліквідація наслідків тривають.

Крім того, через ворожі обстріли та відсутність електропостачання тимчасово не працює екстрений номер "104" для мешканців м. Харків.

Виклики на аварійно-диспетчерську службу Харківської міської філії "Газмережі" приймаються за номерами:

067-500-28-99,

063-368-36-48,

067-406-17-62.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 08:39: "Внаслідок нічного обстрілу БПЛА по чотирьом локаціям у місті пошкоджено 25 вантажних автомобілів і автобусів, 3 легкових автомобілі. Також пошкоджено вікна в триповерховій офісній будівлі комунального підприємств. Пошкоджено 4 приватні будинки.

Внаслідок ракетного обстрілу транспортного підприємства постраждали 2 людини".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Для Харкова та області опублікували новий графік відключень електроенергії

АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень електроенергії для Харкова та населених пунктів Харківської області з 21 по 25 травня включно.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



тьфу на жидобанду

21 травня 2024, 11:55

Хай подохне в пеклі добавивший своєму приорітетному жидо-татусю стипендну пенсію в 150000гр.Трикратний індексаційний Крадій наших 2000-3000гр.мізерних "неприорітетних" пенсій зе-клоун жид-зеленський з жидоХряком-порошенком котрий полоненим своїм друзям-рашистам виділяє по 10000гр. на безбідне курортне проживання маючи геноцидно обкраденних пенсіонерів гірше за полонених окупантів за ніщо!!! і модератор ПІДОРАСТ зе-клоуна!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться