Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині напали з ножем на українського підлітка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині напали з ножем на українського підлітка

Український підліток потрапив до лікарні з ножовими пораненнями після конфлікту на вулиці в Дортмунді.

21 травня 2024, 08:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

15-річний підліток з України отримав два ножові поранення, які могли призвести до його смерті. Хлопець пройшов кілометр перш ніж лікарі швидкої допомоги допомогли постраждалому та відправили його до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

У Німеччині напали з ножем на українського підлітка

У Німеччині напали з ножем на українського підлітка. Фото з відкритих джерел

19 травня український біженець з двома друзями гуляли містом Дортмунд. Близько 21 години вони зустріли дівчат з якими почали розмовляти. Однак згодом до них підійшла група молодих людей з якою у них виникла суперечка, яка переросла у бійку. 

Один з хлопців дістав ніж та завдав удар по 15-річному українському біженці зробивши довгий поріз на шиї. Далі нападник завдав ще одного небезпечного удару ножем у верхню частину тіла підлітка.

Після цього група з пораненим українцем почала тікати та пробігла близько кілометра по Дортмунду, поки не натрапила на автомобіль швидкої допомоги, яку викликали на місце інциденту. Лікар врятував життя українцю після чого важкопораненого підлітка доставили до лікарні.

У прокуратурі Дортмунда відкрили справу щодо замаху на вбивство та шукають нападників. За даними поліції, лікарі змогли стабілізувати стан українця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині росіянин вбив двох українських військових, які перебували на реабілітації. Чоловік напав на українців у торговому центрі та завдав кілька смертельних ножових поранень.

Також "Коментарі" писали про німецького чиновника, якого засудили за сексуальні домагання дітей віком 9 та 11 років, які втекли від війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини