У Львові з’явиться новий парк і кілька скверів

У Львові з’явиться новий парк і кілька скверів

У Львові з’явиться новий парк і кілька скверів Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
21 травня 09:20
Автор: Юрій Богун

Створення у Львівській громаді нових зелених зон і оформлення їхніх меж – один із пріоритетних напрямків у роботі мерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відтак на найближчу сесію управління земельних ресурсів Львівської міської ради підготувало низку ухвал про затвердження проєктів землеустрою, які передбачають утворення нових скверів у Львові і парку у смт Рудно.

Отож, вже у четвер на сесії розглядатимуть питання щодо створення нового скверу в зоні багатоповерхової забудови на вул. Тракт Глинянський загальною площею 0,3714 га. Ця ділянка вже має кадастровий номер та перебуватиме на балансі Личаківської районної адміністрації.

Також на цій сесію виносять проєкти ухвал, якими мають зареєструвати речове право на ще два сквери у цьому районі Львова. Мова про сквер площею 0,8308 га на вул. Пластовій. Та на розі вул. Каштанової – вул. Є. Ярошинської площею 0,2063 га.

У четвер сесія Львівської міської ради також розгляне питання оформлення документів на сквер на вулиці Клепарівській, що навпроти Краківського ринку, а також на сквер на вул. Героїв УПА, що неподалік будинку № 76.

А ще розглядатимуть питання парку в межах вулиць Грушевського – Огієнка – Озерна – Шептицького, що у Рудному. Сесія має дати дозвіл на розробку проєкту землеустрою та оформлення кадастрового номера, якого парк досі не має.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах