Міша Коллінз сфотографувався на тлі знищеної російської техніки.

Головне за день:

Відомий актор, який має українське коріння, приїхав до столиці з особливою метою. Міша Коллінз прибув до Києва потягом вранці 21 травня і вже встиг зробити кілька знімків на залізничному вокзалі. Він також відвідав центр міста, де зробив фото поруч із згорілою російською технікою.

Актор зізнався, що для нього велика честь повертатися до України, яку він дуже любить і прагне допомагати під час війни.

Цього разу Коллінз приїхав із важливою місією – привернути увагу до питання розмінування. Адже після окупації російські військові залишили багато мін на території України, і їхнє знешкодження є важливим завданням.

Читайте також: Представницю Ізраїлю просто на сцені Євробачення освистала публіка

“Доброго ранку, Україно. Сонце щойно зійшло, а я вже в Києві. Я планую знайомитися з регіонами і привертати увагу до проблеми розмінування. Також хочу сказати, що дуже люблю Україну і дякую за гостинність. Для мене велика честь повертатися сюди”, – поділився актор.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦