Наречена за 5 тис доларів: на Львівщині викрили ще одну схему виїзду за кордон

43-річна мешканка столиці, маючи групу інвалідності, організувала послуги з незаконного трансферу для чоловіка призовного віку.
Наречена за 5 тис доларів: на Львівщині викрили ще одну схему виїзду за кордон
Киянка організувала канал із переправлення за кордон військовозобов'язаного шляхом укладення шлюбу / dpsu.gov.ua

Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно з правоохоронцями викрили киянку, яка організувала канал із незаконного переправлення за кордон військовозобов'язаного чоловіка шляхом укладення шлюбу. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Як встановили правоохоронці, 43-річна мешканка столиці, маючи групу інвалідності, організувала послуги з незаконного трансферу для чоловіка призовного віку.

"Для реалізації свого задуму зловмисниця за грошову винагороду в сумі 5000 доларів США пропонувала укласти шлюб зі своїм "клієнтом". Надалі псевдонаречений мав перетнути кордон як такий, що здійснює супровід особи з інвалідністю", - йдеться в повідомленні.

Проте організаторку незаконної схеми затримали правоохоронці після тримання нею грошового траншу.

Читайте також:

Фігурантці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що на кордоні з Польщею прикордонники викрили 57-річну мешканку Черкаської області, яка допомагала чоловікові призовного віку незаконно виїхати за кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK