В Україні стартують продажі нового Opel Combo: комплектації та ціни

0
234
New Opel Combo
-->

Практичний сімейний мінівен від Opel пропонує українцям широкий вибір версій: дизельні та повністю електрична, з двома типами кузова та п’яти або семимісним салоном.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Новий мінівен Opel Combo вперше отримав фірмовий дизайн Opel Vizor: пласкі фари поєднані суцільною чорною вставкою, логотип-блискавка Opel Blitz в самому центрі композиції та новий передній бампер з чітко окресленою решіткою радіатора.

New Opel Combo

Запропоновано два типи кузова: стандартний L1 (довжина 4,41 м) стане прекрасним вибором для легкого маневрування на тісних міських вулицях, збільшений L2 (довжина 4,76 м) подарує максимальний внутрішній простір для пасажирів або за необхідності перевезення великогабаритних речей. Крім того, Opel Combo L2 може мати не лише традиційний 5-місний салон, а й 7-місний – з двома додатковими сидіннями третього ряду, що можуть зсуватись вперед-назад.

Відтепер усі версії Opel Combo в Україні мають цифрову панель приладів та збільшений 10-дюймовий центральний сенсорний дисплей, що гарантує зручність керування мультимедійною системою та різноманітними додатковими функціями. Включаючи Android Auto та Apple CarPlay з можливістю бездротового підключення.

New Opel Combo

Українським покупцям доступні на вибір два варіанти двигунів/трансмісій: турбодизель 1.5 BlueHDi 100 S&S (100 к.с. та 250 Нм) у парі з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач, або більш потужний турбодизель 1.5 BlueHDi 130 S&S (130 к.с. та 300 Нм) у парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач.

Початковим варіантом виступає Opel Combo у комплектації Edition: електронна система стабілізації, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, штатний захист двигуна, електричний підсилювач керма, кондиціонер, електричні склопідіймачі, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, цифрова панель приладів, галогенові фари з функцією автоматичного вмикання тощо.

Opel Combo у комплектації Edition+ додає наступне: світлодіодні матричні фари, асистент дальнього світла, бокові подушки безпеки переднього ряду, камера заднього огляду, задні датчики паркування, сидіння водія підвищеного комфорту з підлокітником та поперековою підтримкою, сидіння переднього пасажира підвищеного комфорту з підлокітником та відкидною спинкою, кольорова 10-дюймова панель приладів тощо.

Ціни на мінівен з двигуном внутрішнього згоряння стартують від 936 300 гривень.

New Opel Combo

Також українським покупцям доступний електромобіль Opel Combo Electric, оснащений електромотором потужністю 100 кВт або 136 к.с. з крутним моментом 270 Нм та новим збільшеним акумулятором місткістю 54 кВт-год – завдяки цьому запас ходу вдалось збільшити до 330 км (залежно від умов руху та стилю керування водія). Новий Opel Combo Electric пропонується в України виключно у максимальній версії: комплектація Edition+ зі збільшеним кузовом L2. Вартість – від 1 386 000 гривень.

Представлено найдешевший кросовер Opel: подробиці на ціни

Кросовер Opel Grandland та хетчбек Corsa отримали нові двигуни: оголошено ціни

Знайомий незнайомець: випробовуємо новий Opel Grandland

Додати коментар