Видають безплатно окуляри у Києві та області: адреси та умови отримання

Які окуляри ВПО можуть отримати безплатно

Внутрішньо переміщені особи, які проживають у Києві та області можуть безплатно отримати окуляри. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГО "ВПО України".

“Наші невтомні волонтери працюють безперервно на благо переселенців Протягом місяця всі осередки ГО "ВПО України" продовжують видавати окуляри тим, хто потребує”, - йдеться у повідомленні.

Отримати окуляри абсолютно безплатно можна в наступних осередках:

- Біла Церква, вул. Героїв Небесної сотні, 24 тел.: 0669325143 (+1, +1.5, +2, +2.5), 

- Київ, вул. Алімпія Галика, 75 б тел.: 0666007788 (+1., +1.5., +2., +2.5., +3)

“Якщо ви маєте потребу в окулярах і досі їх не отримали, чекаємо вас з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 16:00”, - уточнили у громадській організації.

Нагадаємо, що у Київській області проводиться реєстрація на отримання допомоги у вигляді твердого палива (дрова) в осінньо-зимовий період.

Реєстрацію проводять у Гостомельській селищній військовій адміністрації Бучанського району Київської області.  “Заяви від мешканців прийматимуть з 6 травня по 6 червня 2024 року”, - уточнили у селищній раді. Дізнатися детальніше про умови реєстрації на отримання допомоги можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селі Колонщина Київської області збудують другу чергу “Чудо-містечка Хансена”. Це житло для внутрішньо переміщених осіб старшого віку. Вже незабаром в нових оселях зможуть оселитися до 200 осіб.

Детальніше дізнатися, як живуть внутрішньо переміщені особи в Київській області, можна за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися