В Україні скасували відключення світла до вечора: яка причина

Увечері графіки погодинних відключень будуть діяти в усіх регіонах України з 17:00 до 24:00.
В Україні скасували відключення світла до вечора: яка причина
Ілюстративне фото / Getty Images

У вівторок, 21 травня, диспетчерський центр Укренерго відмінив обмеження електропостачання у всіх областях з 11:00 до 17:00. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Сьогодні з 00:00 до 11:00 в усіх регіонах України для промислових та побутових споживачів діяли графіки погодинних відключень. Наразі з 11:00 до 17:00 диспетчерський центр Укренерго скасував обмеження споживання в усіх областях.

"Це стало можливим завдяки зменшенню хмарності в усіх регіонах. Промислові та дахові сонячні електростанції збільшили обсяги виробництва, відповідно дефіцит в енергосистемі зменшився. Також українська енергосистема на запит оператора енергосистеми Польщі зараз приймає надлишки електроенергії з цієї країни", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Українців просять за можливості перенести заплановане на вечір чи на ніч користування енергоємними приладами на ці денні години.

Увечері графіки погодинних відключень будуть діяти в усіх регіонах України для промислових та побутових споживачів з 17:00 до 24:00, додали в Укренерго.

Раніше ми писали, що українці будуть жити з дефіцитом електрики наступні два роки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK