RU
 

В Україні продали квартири зрадника Сальдо та олігарха Шелкова

Текст: ,  21 травня 2024, 15:51
0
2368
В Україні продали квартири зрадника Сальдо та олігарха Шелкова
Фото: Скріншот
По Володимиру Сальдо давно плаче тюрьма

Отримані від продажу конфіскованих квартир майже 7 млн гривень підуть до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

У системі Прозорро. Продажі відбулися перші успішні аукціони з продажу санкційного майна. Вдалося продати одеські квартири колаборанта, херсонського гауляйтера Володимира Сальдо та російського олігарха Михайла Шелкова, повідомив голова Фонду державного майна Віталій Коваль у Telegram у вівторок, 21 травня.

"Житло російського олігарха Шелкова та українського колаборанта Сальдо в Одесі продано у системі Прозорро. Продажі! Загальна сума – майже 7 млн грн", – написав він.

Зокрема, чотирикімнатна квартира Шелкова площею 175,5 кв. м пішла "з молотка" за 4 млн грн. За неї боролися двоє учасників.

За квартиру Сальдо змагалися дев’ятеро осіб. Переможна ставка становила 2,9 млн грн.

Отримані кошти підуть до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

Зазначимо, що обидві конфісковані квартири розташовані у Приморському районі Одеси, неподалік від пляжу Аркадія. Вони були виставлені на продаж наприкінці березня. Але заплановані на 17 квітня аукціони з продажу цих квартир не відбулися через відсутність потенційних покупців.

Загалом у Фонді держмайна в опрацюванні перебуває 753 одиниці санкційного майна. Це квартири та будинки, підприємства та заводи, нежитлові приміщення, автомобілі та паркомісця.

Нагадаємо, у травні 2023 року активи Володимира Сальдо перейшли державі. Тоді колегія суддів залишила без задоволення апеляційні скарги третіх осіб, але задовольнила апеляцію Мін'юсту.

Також повідомлялося, що правоохоронці викрили нові злочини підсанкційного російського олігарха Михайла Шелкова. Він причетний до схем прихованих поставок української титанової сировини РФ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Кремль може повторити в Харкові сценарій Алеппо - секретар РНБО
В Україні захопили в полон словака, який воював за РФ
Ідентифіковано росіянина, який зґвалтував неповнолітню на Херсонщині
Готував удар по Миколаївській ТЕЦ: агент РФ отримав 15 років тюрми
Українські бійці FPV-дронами розгромили колону росіян у Курській області
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: УкраинавойнаФГИсальдоФонд госимущества
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі