close-btn

Мемкоїни проти AI-монет: який сектор кращий і чому

На тлі цьогорічного “бичачого” циклу мемкоїни та монети на основі штучного інтелекту набули значної популярності. До вашої уваги звіт про те, який сектор випереджає інший та чому

Мемкоїни проти AI-монет: який сектор кращий і чому

Фото: freepik.com

На тлі висхідного тиску на ринку під час цьогорічного “бичачого” циклу обидва сектори — монет зі штучним інтелектом та мемкоїнів — зазнали помітного зростання. Однак, схоже, що один сектор обігнав інший, пропонуючи більшу привабливість для інвесторів.

Лідирують мемкоїни

З ринковою капіталізацією в $57,89 млрд сектор мемкоїнів випереджає ринкову капіталізацію токенів штучного інтелекту та токенів великих даних, яка становить $43,17 млрд. Крім того, обсяг торгів мем-монетами склав $9,17 млрд, тоді як обсяг торгів токенами ШІ — $3,31 млн.

Сектор мемкоїнів продемонстрував потенціал, який може запропонувати інвесторам більшу рентабельність інвестицій (ROI) цього року, про що свідчить феноменальне зростання цін на топові монети — DOGE, SHIB і PEPE.

CoinGape повідомляє, що PEPE цього року досягнув нового ATH, зберігаючи свій бичачий імпульс завдяки китам і “smart money адресам”. DOGE та SHIB також помітно зросли, їхні річні графіки ілюструють зростання на 100%-200%. Це породило величезний оптимізм щодо потенціалу мемкоїнів, який може принести прибуток у короткостроковій перспективі.

АІ-монети прямо позаду

Токени ШІ та токени на основі великих даних, схоже, також мають неабиякі перспективи в майбутньому. Нещодавній сплеск впровадження та зростання ШІ в усьому світі є дуже оптимістичним фактором для цього криптосектору.

Компанія Nvidia, технологічний гігант у сфері штучного інтелекту, продовжує зміцнювати свої позиції в галузі ШІ. Оскільки цільові ціни на акції Nvidia піднялися до безпрецедентного рівня, над ринком панує оптимістичний настрій щодо токенів ШІ. Крім того, нещодавні звіти висвітлюють плани Nvidia щодо партнерства з Dell з метою подальшого масштабування ШІ.

Це продовжує формувати “бичачий” сценарій довгострокових перспектив токенів на основі ШІ на криптовалютному горизонті. З усім тим, мемкоїни набагато помітніші на радарах інвесторів, як згадувалося вище, потенційно через їхню високу короткострокову рентабельність інвестицій.

Мемкоїни та АІ-монети належать до альткоїнів. Що це за монети, якими бувають і навіщо потрібні, ми писали раніше.

Вам може бути це цікаво:

google news