Головна Новини Зірки персона Стало відомо, де зараз живе і чим займається Потап: цікаві подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де зараз живе і чим займається Потап: цікаві подробиці

Наразі музикант не планує повертатися в Україну

21 травня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

Олексій Потапенко, відомий усім як Потап, продовжує свої гастролі Європою, прагнучи просувати українську музику за межами своєї батьківщини. Музикант опублікував відео, як виходить із літака і розповів своїм передплатникам, що зараз перебуває у Болгарії.

Стало відомо, де зараз живе і чим займається Потап: цікаві подробиці

В Україну поки що не повертається: Потап розсекретив, де зараз живе

Артист акцентує увагу на тому, що Болгарія є місцем з сектором виробництва музичного контенту, ТБ і кіноіндустрії, що активно розвивається.

"Болгарія стрімко розвивається в секторі виробництва музичного контенту, ТБ та кінопродукції. У Софії та навколишніх районах розташовані цілі міста-павільйони, де знімають як Голлівуд, так і Талівуд, і K-Pop. Я прибув до Софії на зйомки двох відеокліпів та розробку ще трьох! – сказав музикант.

Нагадаємо, що з осені минулого року Потап активно займається просуванням української музики за кордоном. Після тимчасового перебування в Іспанії на ранньому етапі повномасштабного російського вторгнення, де Потап брав участь у благодійних концертах, артист повернувся до України. Однак його перебування на батьківщині виявилося не таким тривалим, як очікувалося. Повернення в Україну минулого року було короткочасним, після чого артист знову вирушив у тур європейськими країнами.

У своєму Instagram Потап ділиться враженнями від поїздок та робочого процесу, наголошуючи на значущості музичної індустрії Болгарії, яка стрімко розвивається та приваблює творчі таланти з усього світу. Проте, не всі його передплатники влаштують думку артиста, а деякі закликають повернутися додому та захищати батьківщину.

Раніше “Коментарі” писали, що, за інформацією оглядача українського шоу-бізнесу Богдана Беспалова, яку він отримав від свого товариства пліткарів, український продюсер та репер Потап зараз перебуває у Дубаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини