Головна Новини Суспільство Війна з Росією З Тульської області в Україну йдуть окупанти: стало відомо, як вони маскуються
commentss НОВИНИ Всі новини

З Тульської області в Україну йдуть окупанти: стало відомо, як вони маскуються

На Харківщині ситуація залишається складною і динамічно змінюється

21 травня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

Приблизно  600 російських окупантів з Тульської області, які маскуються під  цивільних, сунуть  до Луганської області. Про це  інформує  спікер оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин під час ефіру телемарафону.

З Тульської області в Україну йдуть окупанти: стало відомо, як вони маскуються

Російські окупанти (фото з відкритих джерел)

"На одному з напрямків ворог пересувається на цивільних автомобілях з Тульської області на територію Луганської. Кількість до 600 осіб. Мета їх — переміщення і комплектування резервів для здійснення подальших штурмових дій як в Донецькій, так і, ймовірно, в Луганській областях", — повідомив він.

Саме  так загарбник хоче зберегтись, бо військові автомобілі  українською розвідкою за допомогою дронів знищують  відразу

Спікер  ще сказав, що в Харківській області ситуація — складна, динамічно міняється, військовим Сил оборони вдалось її стабілізувати, зокрема, і в  Вовчанську.

Волошин зазначив, що ворог не залишає спроб проривати українську оборону, зокрема, в районі села Липці та Вовчанська. 

"Окупанти застосовують авіацію для нанесення ракетно-бомбових ударів по Харкову та інших населених пунктах області", — сказав він.

Тільки за минулий тиждень загарбник   здійснив 83 атаки, вже сьогодні зранку  відбулось 5 бойових зіткнень.  

 Спікер  продовжив, що біля кордону  противник  значно посилив оперативно-тактичне угрупування військ "Сєвєр", куди увійшли бойові частини як 6-армії , так і 11 та 44 армійських корпусів.

"Сили оборони намагаються витіснити окупаційні війська в напрямку населеного пункту Глибоке в районі Вовчанська, де ворог мав намір закріпитися в житловій забудові, але наші захисники роблять все можливе і не дають йому це зробити", — завершив Назар Волошин.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи мають окупанти сили, щоб почати наступ на Сумську областьРосіяни запланували свою операцію в Харківській області, щоб масштабно відволікти українські резерви від Покровського напрямку та Часового Яру чи навіть від Запорізької області. Окрім того, за даними розвідки, загарбники, буцімто, вирішили йти наступом також на Сумську область для того, щоб максимально розтягнути лінію фронту та відволікти Сили оборони від найбільш гарячих напрямків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини