Мобільна техніка

Серія Oppo Find X8 буде використовувати виключно MediaTek Dimensity 9400

0

Серія Find X7 від Oppo тільки що запущена в Китаї, але чутки про майбутню лінійку Find X8 вже починають з’являтися. Останнє припускає повну відмову від процесорів Qualcomm, причому обидві моделі в лінійці Find X8 нібито працюють на чіпсеті Dimensity 9400 від MediaTek.

Інформація надходить від інформатора Weibo Smart Pikachu, який стверджує, що обидві моделі Find X8 будуть оснащені чіпсетом Dimensity 9400. Хоча порадник не назвав конкретних моделей, враховуючи, що серія Find X7 має базовий X7 і висококласний X7 Ultra, ймовірно, Smart Pikachu має на увазі Find X8 і X8 Ultra. 

Однак ці припущення суперечать попередньому витоку з більш розвинутої цифрової станції чату (DC S). Хоча порадник не поділився деталями SoC, DCS натякнула на три моделі для серії Find X8, можливо, Find X8, X8 Pro і X8 Ultra.

Ці суперечливі звіти показують невизначеність навколо телефонів Find X8 на цей час. Оскільки до запуску, ймовірно, залишилося кілька місяців, деталі все ще можуть суттєво змінитися.

Незалежно від вибору процесора, MediaTek Dimensity 9400 і Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 забезпечать вражаючу продуктивність.  DCS навіть стверджував, що Dimensity 9400 може перевершити Snapdragon 8 Gen 4 і Apple A17 Pro з точки зору інструкцій на такт (IPC).

Очікується, що майбутній процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 використовуватиме ядра внутрішнього процесора Oryon для значного підвищення продуктивності.  Oppo може вибрати будь-який чіпсет, щоб забезпечити найвищу продуктивність своїх флагманів, але остаточне рішення залишається незрозумілим. Ми обов’язково будемо тримати вас в курсі, коли ви отримаєте більше деталей про поверхні серії Find X8.

Comments

Comments are closed.