Головна Новини Світ Росія Забрала дітей і покинула чоловіка: російська співачка поїхала з країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Забрала дітей і покинула чоловіка: російська співачка поїхала з країни

Альбіна Джанабаєва поїхала з дітьми в Іспанію без Валерія Меладзе.

21 травня 2024, 23:40 comments6659
Поділіться публікацією:

Російська  знаменитість  Альбіна Джанабаєва  зупинила поки що  власну музичну кар'єру на паузу і  виїхала до Іспанії. Співачка забрала  з собою трьох дітей від російського зірки Валерія Меладзе, що так  і не сказав, як він оцінює повномасштабну  війну  Росії  на території  України.

Забрала дітей і покинула чоловіка: російська співачка поїхала з країни

Альбіна Джанабаєва (фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в соціальних мережах Джанабаєва оприлюднила кадри сімейної  фотосесії в Іспанії і можна  зауважити з повідомлень зірки, що в  цій країні вона знаходиться вже  певний час.

Ще  подейкують, що чоловік  Альбіни   тепер не проживає з  нею, бо  знаходиться на гастролях. Минулих вихідних   російський співак виступав з концертом у Лос-Анджелесі та, виявляється, не дуже  вже спішить з  родиною повертатись до країни-агресорки РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну. Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні. 

Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер   відійшов з  ним,  при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син  виконавця  Костянтин намагався  прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва -  намагалась забрати його від  репортерів, також закриваючи собою.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини