Політика
Економіка
Суспільство
В світі
COVID-19
Культура
Спорт
Регіони
Події
Технології
Здоров'я
Транспорт
Туризм
0
підняти

Минздрав инициирует усиление контроля ограничений

Министерство здравоохранения будет инициировать усиление контроля за соблюдением карантинных ограничений, заявил в субботу, 8 августа, глава ведомства Максим Степанов.
08.08 14:13 iamir.info

Коментарі

Гість: Vikt_Pasekov

1

8.08.20 19:10

Чем больше масок, антисептиков, коронавирус тэстов, те дольше будет продолжаться карантин, те больше будет заболевших. Нужно прекратить весь этот спектакль с фиктивной пандемией и наказать медицинскую мафию, которая это всё организовала.
Не верьте обману! Коронавирус это обычный грипп.

Відповісти | з цитатою

2

8.08.20 19:59

Відповідь на [1] від Гість: Vikt_Pasekov

шмат лайна, недорозум, Vikt_Pasekov ел - чотири путлерастичної свинюки в одній. Сциклива, тупорила, безграмотна, кацапофашистька, трольська, пізд...больська russisches schisses schwein з фсб-шної ботоферми, ти знову щось там прохрюкала своїм варварсько-дикунським, агресорсько-окупантським, ворожо-чужинським языком? Чуєш ти, варяго-ординський висер, а на х...я ти сюди лазиш? Чуєш ти свинюка, а на х..я ти накалякала, що нібито "живеш у Києві, у Харкові, у Дортмунді"? Твоє місце - у смердючій багнюці в пізд...рях на краю географії твого путлерастичного райху з обнуленим вашим хфюлером - вовкой путлерішкою. От йому і хрюкай цю свою па-рашу. Пізд...й на х...й звідци на свої гебельсовські засраті ru, дебілка ти бл...дь.

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…